meedoen?

Een Beetje stuk werkt op dit moment alleen met productiegroepen. Dat betekent dat iedereen die mee doet in zo'n groep, meewerkt aan een voorstelling. Dat wil niet zeggen dat je ervaring nodig hebt om mee te kunnen doen. 
Iedereen mag meedoen, of je nu voor het eerst toneel speelt, of al aan voorstellingen hebt meegewerkt.

Bij Een Beetje Stuk heb je alle ruimte om zelf te vertellen wat voor soort rol je wilt in de voorstelling. Vind je het spannend om op te treden? Dan kan je er voor kiezen om een wat kleinere rol te spelen. Houd je wel van in de spotlights staan? Dan kan je een grotere rol krijgen. Alles gaat in overleg. Dat betekent dat er naar je geluisterd word maar het betekent ook dat je naar anderen moet kunnen luisteren. We kunnen bijvoorbeeld niet iedereen een hoofdrol geven, daar moeten we dus met elkaar over kunnen overleggen.

Wil je graag zingen? Speel je een instrument? Kan je heel goed dansen? Houd je van poppenspel? Het kan allemaal want ook daar kunnen we altijd over overleggen.
Misschien heb je nog wat twijfels. Dan kan je ons een mailtje sturen met je vragen, die beantwoorden we dan zo goed mogelijk. Je kunt ook een keer komen kijken. Daar moet je dan wel een afspraak voor maken want dat kan niet altijd. Ook voor zo'n keertje meekijken kan je het beste een mailtje sturen.
Aan het begin van iedere productiegroep hebben we altijd 4 kennismakingslessen. Die lessen kan je volgen om eens te kijken hoe het er bij ons aan toe gaat en of dat bij je past. Als de 4 lessen voorbij zijn, neem je pas een beslissing over of je mee wilt doen aan de productie (de voorstelling). Je betaalt deze 4 lessen apart dus je zit nergens aan vast, behalve aan die 4 lessen.

Als je besluit om mee te doen, moet je wel goed bedenken dat je voor een langere periode tijd moet vrijmaken voor de wekelijkse repetities, het leren van je teksten, extra repetities en de voorstellingen. Je krijgt een rol in de voorstelling die speciaal voor jou is geschreven en die onderdeel is van het hele verhaal. Je kunt dus niet zo maar weer stoppen.

Wil je meewerken aan een volgende voorstelling?
Dit is wat je moet doen:
Stuur ons een mailtje waarin je je naam en telefoonnummer zet. We vinden het ook fijn als je ons iets vertelt over of je al ervaring hebt met toneelspelen en zo ja, welke ervaring je dan hebt. Wij sturen je dan een aanmeldingsformulier en wat extra info over de start van een nieuwe groep, repetitiedagen en hoe en wanneer je de kennismakingslessen kunt betalen.

We hopen je bij één van onze kennismakingslessen te zien!